Aceast este o rețetă simplă și savuroasă. Merg de minune dimineața lângă o cafea fierbinte.
Aluat:
140g unt topit
140g zahăr
100g făină
1/2 lg-iță praf de copt
3 ouă
20g cacao
Glazura:
6 cubulețe ciocolată 55% cacao
1 lg-iță unt
Se amestecă până la omogenizare toate ingredientele pentru aluat.
Se pregătesc formele de brioșe cu hârtie pentru brioșe. Se completează cu compoziția de brioșe până la 2/3 din fiecare formă.
Se dau la cuptor, la foc mediu cca 20min.
După ce brioșele s-au copt (înțepăm cu o scobitoare o brioșă: dacă scobitoarea rămâne uscată atunci e gata) pregătim glazura: Se topește untul și ciocolata la foc mic apoi se ornează brioșele cu ajutorul unei linguri.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu