duminică, 11 martie 2012

Brioșe cu ciocolată

Aceast este o rețetă simplă și savuroasă. Merg de minune dimineața lângă o cafea fierbinte.

Aluat:
140g unt topit
140g zahăr
100g făină
1/2 lg-iță praf de copt

3 ouă
20g cacao

Glazura:
6 cubulețe ciocolată 55% cacao
1 lg-iță unt

Se amestecă până la omogenizare toate ingredientele pentru aluat.
Se pregătesc formele de brioșe cu hârtie pentru brioșe. Se completează cu compoziția de brioșe până la 2/3 din fiecare formă.
Se dau la cuptor, la foc mediu cca 20min.
După ce brioșele s-au copt (înțepăm cu o scobitoare o brioșă: dacă scobitoarea rămâne uscată atunci e gata) pregătim glazura: Se topește untul și ciocolata la foc mic apoi se ornează brioșele cu ajutorul unei linguri.

 Poftă  bună!

Print Friendly and PDF

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu