Sunt niște fursecuri delicioase care aduc aminte de Crăciun prin aromele sale citrice, naturale.
Ingrediente:
4 ouă
200g zahăr
250ml ulei
500g făină
coaja de la o portocală
coaja de la o lămâie
pentru ornat: 50g ciocolată cu lapte
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele până la omogenizare și până la obținerea unui aluat puțin mai tare.
Se pregătesc 2 tăvi cu hârtie de copt. Cuptorul se potrivește la foc mic.
Se fac forme pe cele 2 tăvi, apoi se pun la cuptor cca 20 minute. Apoi se repetă operațiunea.
După ce s-au răcit fursecurile și s-au așezat pe masă pentru ornat, se pune ciocolata cubulețe într-o pungă rezistentă. Se leagă punga bine, si se pune în apă fierbinte până se topește ciocolata. Apoi se taie un colț al pungii la diametrul dorit pentru ornare. Se ornează după placul și imaginația fiecăruia.
Arata taaare bine ;;) Foarte interesant aparatul ala care le da forma. De unde l-ai luat?
RăspundețiȘtergereL-am luat de la Kaufland :)
RăspundețiȘtergere